I hjertet av Lillehammer

I Blessum Terrasse blir man boende midt i hjertet av Lillehammer hvor man kan leve enkelt, urbant og trendy, samtidig som man kan nyte flotte tur og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Prosjektet blir liggende høyt og fritt  i Anders Sandvigs gate med flott utsyn mot byen, mjøsa, og over de minnerike, ærverdige bygningene i sentrum. Det er 1 min gange til Lillehammers hyggelige handlegate. Det er også kort avstand til Maihaugen, skoler (bl.a. Hammartun, Llillehammer Videregående avdeling sør), barnehager, buss, tog, sykehuset og alle sentrumsfunksjoner. Det er sykkel- og gangveg til HINN (Høyskolen i Innlandet). Området sokner til Hammartun skolekrets med kort skolevei. Til Søndre Park er det eksempelvis 3 min gange. Her kan man kan nyte sommersola og en bedre middag. Om man ønsker seg en storbytur er det kun 5 min gange til Jernbanestasjonen.

Trening og rekreasjon

I kort avstand fra eiendommen finner man også Sportsplassen som for få år siden ble restaurert og fremstår som et godt aktivitetstilbud for barn og unge. Her har man fotballbane, løpebane, skatepark, volleyballbane m.m. om sommeren, samt ishockey og skøytebane på vinteren. Nærmeste skiløype ligger heller ikke langt unna. Det er flotte tur- og friområder opp mot Mesnaelva, Søndre park, Maihaugen og ned til Mjøsa med strandpromenaden. Det er kort vei til treningssenter, NTG, Stampesletta, Eidsiva Arena, Håkonshall m.m.

5

min gange til jernbanestasjonen

3

min gange til Søndre Park

1

min gange til Lillehammers hyggelige handlegate

Mye å by på...

Lillehammer sentrum kan by på et rikt handelsmiljø, kulturliv og en unik atmosfære. Byen byr på moderne og spennende butikker i hele sentrum, samt flere spesialforretninger med et variert utvalg innen tekstil, sko, sportsutstyr, smykker, ur, interiør, blomster, apotek og velvære. I sentrum finner du også husflidsprodukter, vinmonopol og dagligvare i tillegg til et bredt utvalg av tjenestetilbud, gallerier, museum, og mange gode og hyggelige cafeer og restauranter. Her finner du også en nyrenovert kino med flere saler. Lillehammer kan også by på flere fine badeplasser på sommerstid med bl.a. Badedammen og Mosoddstranda. Av besøkende og lokale blir gågata ofte referert til som Norges hyggeligste julegate!